Hallo allemaal,
Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) wordt weer het koppelschieten/schutterstoernooi georganiseerd. Iedereen mag meedoen of je kunt korfballen of niet. Voor de jongste kinderen (leeftijd F tm D) is er het schutterstoernooi.

Wil je meedoen? Schrijf je dan zo snel mogelijk (in ieder geval voor 20 mei) in met jouw schietpartner, op het inschrijfformulier dat in de kantine hangt. Heb je geen schietpartner, maar wil je toch graag meedoen? Dat kan! Schrijf je dan in voor de ‘Blinddate poule’ en je vormt die dag een koppel met een andere ‘single’.

Meer informatie over de aanvangstijden, spelregels en overige activiteiten volgt later. Houd de website goed in de gaten!

Barbecue
We sluiten de dag af met een barbecue. Iedereen betaalt een vaste prijs, namelijk 9 euro. Je krijgt hiervoor: een hamburger, een worst, een portie saté en onbeperkt sauzen, stokbrood en salade. Omdat dit voor de kleinsten misschien net iets te veel is, hebben wij ook een ‘kindermenu’ voor 6 euro, welke bestaat uit een hamburger, worst en natuurlijk ook onbeperkt sauzen, stokbrood en salade. Je kunt je tot en met 20 mei opgeven bij Martinique. Je moet dan wel direct betalen (enkel opgeven is niet voldoende). Martinique is over het algemeen in de weekenden aanwezig. Uiteraard kan je je ook richten tot een van de andere organisatoren!
Het wordt een fantastische dag.

Wij hebben er in ieder geval zin in!
Dus geef je snel op!

Rens, Joep, Martinique en Patricia