Trigon C1 – Groen Geel C2

In de tweede wedstrijd van de tweede helft van de veldcompetitie ontving Trigon C1 het geheel onbekende Groen Geel C2. De uiteraard in het groen en, een beetje, geel geklede ploeg uit Wormer had de eerste wedstrijd flink op de broek gehad van Fiks C1 en wilde graag laten zien wat zij waard was in Leiden. De ploeg van trainer/coach Sander de Haas had na een rustpauze van twee weken deze week de training hervat en geprobeerd om de patronen er weer in te slijten. De vraag was dus of Groen Geel aan de, dit seizoen inmiddels wel heel lang geworden, zegekar gebonden kon worden. Een stroef begin waarin ook wel duidelijk werd dat de doelpunten duur waren alsook dat Trigon een stapje harder moest lopen nu zij op een niveau hoger acteren. Desondanks kansen te over in het eerste deel voor de Leidenaren, maar waren het toch de bezoekers die de score openden (0-1). Tim miste weer eens een stip, Ilse weer wat doorloopballen en Bo schoot geen deuk in een pakje boter. Toch bleef Trigon strijd leveren en werd de rust alsnog met een, minimale, voorsprong bereikt (2-1). In tegenstelling tot het begin van de wedstrijd kwam Trigon prima uit de kleedkamer voor de tweede helft. Twee stippen werden prima afgerond door, jawel, Tim alsook Fenna (4-1). Helaas leek hiermee de koek op aangezien Trigon kans op kans verprutste. De Groen Gele brigade sloop langzamerhand dichterbij en trok zelfs de stand aan het eind van de wedstrijd gelijk (4-4). Het leek dus af te stevenen op een gelijkspel, maar Tim schoot op fraaie wijze van afstand de winnende binnen (5-4). Doelpunten van Tim (2), Fenna (2) en Ilse (1). Volgende week de topper thuis tegen Fiks C1.