Het G team van Sporting trigon heeft zich afgelopen zaterdag in de laatste speelronde van de competitie gerevancheerd van de eerdere nederlagen geleden in de vorige serie. En het team doet daarmee veel zelfvertrouwen op voor het NK G op Hemelvaartdag in Noordwijk.
In Rotterdam bij Thor moest de 1e wedstrijd tegen Albatros Zwijndrecht, beide teams miste een aantal spelers. Er lagen in deze wedstrijd kansen voor de dames en deze werden dan ook in stelling gebracht door Edwin en Sebastiaan. Laureen en Annemieke hadden het vizier op scherp en brachten met doorloopballen en afstandsschoten de stand op 8-0. Na de wissel van functie scoorde Henk en Inge ook al snel en was het 10-0. Albatros wist met een score de eer te redden. De 2e wedstrijd moest tegen Merwede een altijd pittige tegenstander. Opdracht nu was goed verdedigen, het spel ging op en neer met een enkele kans waaruit Henk knap 1-0 wist de score. Er werd sterk verdedigd, halverwege stond het 1-1. De 2e helft gaf al snel een ander spelbeeld met de scherpte van Laureen en Annemieke denderde we dan ook door naar 3-1. Merwede gaf zich nog niet gewonnen en kwam terug tot 3-2. en na 4-2 wist Merwede nog eenmaal te score 4-3. Toen was het over wist Laureen alle schoten te verzilveren tot een 9-3 stand, de verdediging met Henk, Bas van Duin, Yvonne en Inge hield goed stand zodat ook deze wedstrijd werd gewonnen.
Zoals gezegd donderdag het NK G korfbal in Noordwijk georganiseerd door de Dirk Kuyt Foundation.
Op 1 juni sluiten we het seizoen af met alle deelnemers en begeleiding met een boottocht door Leiden en na afloop een BBQ.