LET OP: Van 11 t/m 14 juni begint de Leidse Avondvierdaagse (iedere avond om 18.00 uur) vanaf het terrein van onze club. Hierdoor is er van 11 t/m 13 juni in de avond slechts één veld beschikbaar (het achterste veld). Op vrijdag 14 juni zijn beide velden NIET beschikbaar. Hou ook rekening met wat extra drukte op en rondom het veld!

Naar verwachting starten iedere avond weer bijna 1000 kinderen voor een wandeling door de stad om na vier avonden een prachtige medaille op te halen. Wij vinden het leuk dat de Leidse Avondvierdaagse ons terrein weer als beginpunt heeft gekozen en wensen de organisatie veel succes en de deelnemers veel wandelplezier toe!

En lijkt het je leuk om een handje helpen tijdens dit evenement? Dan kun je je nog aanmelden via Joost van der Wal (voorzitter@sportingtrigon.nl)

Met sportieve groet,
Het bestuur van Sporting Trigon
Ida, Karin, Han, Arno, Peter en Joost