Klaverjassoos beeindigd seizoen

Misschien weten veel leden of ouders het nog niet maar bij Sporting trigon wordt reeds velen jaren gedurende het seizoen 1x per maand het kaartspel klaverjassen beoefend.
Afgelopen maandag 3 juni was alweer de laatste ronde.
In de Natte en Pit pot, die op een spelavond wordt gevuld met 10 eurocent per Pit of Natte zaten voldoende euro’s om af te sluiten met een heerlijk Indischbuffet voor de deelnemers voorafgaande aan de laatste ronde.
Een van de deelnemers(Dick) houdt het gemiddelde per gespeelde ronde bij gedurende het seizoen, daaruit komt dan een winnaar. De winnaar dit seizoen was Wim van Iterson, goede 2e was zijn vrouw Janny van Iterson, 3e werd Jan Sjardijn. De klaverjasavonden gaan ook het nieuwe seizoen weer van start op 9 september en zijn altijd op maandag en beginnen om 20.00 uur. Denkt u nu O, wat leuk, nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.