Trigon C1 – KZ Danaiden C2

De, uitgestelde, derby tegen KZ Danaiden C2 werd vanavond op het vertrouwde kunstgras aan de Zoeterwoudse Singel afgewerkt onder prima weersomstandigheden. Dit in tegenstelling tot gisteravond. Trainer/coach Sander de Haas liet zich weer eens “verleiden” door de zeer betrouwbare medewerkers van het KNMI en gelastte de dinsdagavondtraining af. Echter, het ging pas los rond een uur of negen en dus een gemiste kans om zijn pupillen nog even warm te laten draaien voor de voorlaatste wedstrijd van dit seizoen. Trigon, vandaag zonder de helaas wederom geblesseerde Joelle, had de uitwedstrijd met speels gemak gewonnen en alles leek erop dat dit nu wederom zou gaan gebeuren. Tim opende het bal al vroeg in de wedstrijd en Saskia volgde snel hierna. Een ongelijke strijd speelde zich vervolgens af waarbij de thuisploeg uitliep naar een 6-1 voorsprong, maar daarna de teugels enigszins liet vieren en de rust met een magere 6-3 voorsprong werd bereikt. De tweede helft was niet anders en Trigon bleef 2 op 1 lopen. Met tussenstanden van 8-4 en 10-5 won Trigon uiteindelijk afgetekend met 14-7. Opvallend was de 100% score vanaf de stip van Fenna, de bijna 100% score qua schotpogingen van Saskia en de perfecte doorloopballen van Ilse. Dat zal het nodige vertrouwen geven voor de laatste en beslissende wedstrijd uit bij Groen Geel in Wormer waar bij winst het, hoogstwaarschijnlijk gedeelde, kampioenschap binnengehaald kan worden. Doelpunten van Tim (3), Saskia (3), Fenna (3), Ilse (2), Bo (2) en Jaap (1).