Groen Geel C2 – Trigon C1

De kroon op het fantastisch verlopen korfbalseizoen 2018-2019 kon vanmiddag gezet worden in het Noord-Hollandse Wormer. Bij winst in deze laatste wedstrijd op Groen Geel C2 zou Trigon C1 het derde kampioenschap op rij binnen halen. De voortekenen waren goed mede dankzij Mathijs die op de heenreis nog even voor de sightseeingtour door het pittoreske Wormer zorgde. De in grote hoeveelheden gevallen regen had inmiddels plaats gemaakt voor een heerlijk zonnetje op het mooie en knusse complex ”Trickelsoord”. Dat het een makkelijke opgave zou worden, was absoluut niet aan de orde. Zeker gezien de thuiswedstrijd die nipt werd gewonnen, maar belangrijker was de wegens schoolverplichtingen vandaag afwezige Tim. Tevens was de geblesseerde Joelle er niet bij. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, leverde de pupillen van trainer/coach Sander de Haas vandaag de slechtste wedstrijd van het seizoen op de, wat glibberige, kunstgrasmat af. Heel veel en zelfs nog meer ging fout. De vantevoren gemaakte afspraken werden niet nagekomen, aanwijzingen vanaf de kant werden in de wind geslagen, de doorloopballen werden weer eens op klungelige wijze verprutst en uiteraard werd dan ook vanaf de stip gefaald. Waren er dan wel nog wat lichtpuntjes? Nou, nee………. of misschien wel de scheidsrechter die zich eveneens aanpaste aan het niveau van de Leidenaren. Bij rust werd dan ook al tegen een 4-0 achterstand aangekeken. In de rust probeerde de trainer/coach nog één keer zijn spelers te prikkelen. Dat bleek verspilde moeite want ook de tweede helft was het spel van de C1 Trigon-onwaardig. Met een flink pak op de billen (9-2) kon aan de terugreis worden begonnen. Doelpunten van Bo (1) en Bradney (1). Topscorer van de tweede helft van de veldcompetitie is Ilse met 9 doelpunten gevolgd door tim en Fenna met 8 en bo met 7 doelpunten. Jammer van zo’n eind van de competitie. Neemt niet weg dat een ieder supertrots mag zijn op de geleverde prestaties dit seizoen. Dat geldt dan uiteraard voor de spelers, invallers, coach(es) en trainer, maar zeker mogen de hondstrouwe supporters, en dan in bijzonder natuurlijk Kik, niet vergeten worden. Op naar volgend seizoen waar, bijna, iedereen de “overstap” zal gaan maken naar de B. Fijne zomervakantie en (misschien) tot volgend seizoen.