SPORTING TRIGON D1 KAMPIOEN

Zaterdag 15 juni was het zover voor de D1. De kampioenswedstrijd tegen TOP. Het was spannend in de poule, want de D1 stond samen met Kios en Tempo gelijk. Het voordeel voor Trigon was dat KIOS en Tempo tegen elkaar moesten spelen.
Maar de D1 liet zien dat ze als team gegroeid zijn. Als een echt collectief werd de wedstrijd gespeeld en de kansen benut. Al snel kwamen ze op 1-0 voor. Door goed te combineren, goed uit te verdedigen en elkaar aan te spelen vielen er als snel doelpunten. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 10-2 gewonnen. Het leuke was dat er door veel verschillende kinderen gescoord werd.
Na een felicitatie van de voorzitter en taart kregen alle kinderen van de coach een leuke drinkbeker en een persoonlijk certficaat. Daarnaast werden de medailles door Mandy en Marc uitgedeeld, dat blijft toch leuk als je van een selectiespeler je medaille krijgt omgehangen.
Nu kan iedereen gaan genieten van de zomer. Tot volgend seizoen.

Groet
Jenny