De laatste wedstrijden zijn al even geleden gespeeld, de kantine is aangeveegd, opgeruimd en de deur zit dicht. Dat betekent dat de zomervakantie nu echt start gaat. Wij, als bestuur, kijken terug op een fijn seizoen, met leuke activiteiten, prachtige wedstrijden en een hoop kampioenen!

Hoewel voor velen de vakantie gaat beginnen, zijn wij bezig met het volgend seizoen. Zo hebben we nieuwe afspraken gemaakt met een kledingleverancier voor nieuwe trainingspakken en tenues, voeren we een rookverbod in en gaan de jeugd en senioren op dezelfde dagen trainen als de selectie.
In deze Nieuwsbrief lees je er meer over!

Wij wensen jullie een fijne, sportieve vakantie toe! Tot volgend seizoen!

Karin, Ida, Arno, Han, Peter en Joost

Startseizoen 2019-2020: trainingsschema jeugd
De eerste trainingen zullen starten op dinsdag 27-08-2019. Dit is de laatste week van de zomervakantie. Mocht je nog op vakantie zijn is dat geen nood – je kunt afmelden bij de trainer. Het geeft in ieder geval de gelegenheid om aan elkaar en het veld te wennen ?

Vanaf komend veldseizoen traint de jeugd op dinsdag en donderdag, voorafgaand aan de trainingen van de selectie. Op deze manier kunnen de selectiespelers de jeugd en hun trainers helpen in hun ontwikkeling. Wij bundelen daarmee de krachten. Ook zullen de groepen meer gecombineerd worden zodat jong en oud met elkaar kan optrekken en vooral kan leren.
Daarnaast is het extra gezellig en druk op de trainingsdagen!

Helaas is het voor het zaalseizoen nog niet gelukt ruimte te krijgen op donderdagen, waardoor we dan weer terug moeten naar de vrijdag.

Zie het complete schema hieronder:
Dinsdag
18.00 – 19.00 uur
F1 o.l.v. Lynn & Joelle
E1 o.l.v. Laila en Demy
D1 & D2 o.l.v. Saar & Rene
C1 o.l.v. Martinique

19.00 – 20.00 uur
B1 o.l.v. Tim & Mees
A1 o.l.v. Marc en Mandy

De JTC zal er zorg voor dragen de trainers extra te helpen op de dinsdagen. Wij zullen een schema publiceren met “gast trainers” die om de week een groep onder hun hoede zal nemen.
De huidige trainers mogen hierbij aanwezig zijn, maar dat is vrijblijvend.

Donderdag
18.00 – 19.00 uur
F1 o.l.v. Lynn & Joelle
E1 o.l.v. Laila en Demy
D1 & D2 o.l.v. Saar & Rene
C1 o.l.v. Martinique

19.00 – 20.00 uur
B1 o.l.v. Tim & Mees
A1 o.l.v. Marc en Mandy

De welpen trainen op zaterdag en starten op 01-09-2019 9.30 tot 10.30 uur
o.l.v. A1 aangevuld met ouder.

Het schema is zeker nog niet rond en we zijn dringend op zoek naar enthousiastelingen die willen helpen in welke vorm dan ook.
Wil je graag coachen, trainen geven of ons helpen? Heel graag!
Zijn er nog vragen over het schema of over de trainingen dan kan contact op worden genomen via de JTC of de TC (jtc@sportingtrigon.nl of tc@sportingtrigon.nl)

Jeugdtoernooi 31 augustus in Den Haag
Op zaterdag 31 augustus is net als vorig jaar een toernooi bij HKV voor de jeugd. In de ochtend spelen de D, E en F. De A, B en C teams spelen in de middag. Nadere info volgt!

Trainingen senioren ook naar donderdag
Op het veld gaan de seniorenteams ook naar de donderdag. We hopen op een gezellige avond, waar iedereen elkaar kan ontmoeten en spreken. De trainingsopkomst op vrijdag was laag, en bleek voor een aantal mensen ook niet haalbaar. Overigens is het voor de zaal niet gelukt donderdag ruimte te krijgen, dus ook de senioren gaan dan weer naar de vrijdag.

Nieuwe wedstrijdshirts
Omdat veel van de huidige wedstrijdshirts van de jeugd shirts helemaal “op” zijn en een van de shirtsponsors van de selectie een nieuw logo heeft, heeft het bestuur besloten een nieuwe kledinglijn in gebruik te gaan nemen. Sporting Trigon zal hiervoor voor de komende drie jaar met Jako in zee gaan. Via hun website moet je begin volgend seizoen een nieuw wedstrijdshirt aanschaffen. Desgewenst kan je ook een nieuw trainingspak bestellen. Nadere informatie over hoe dit werkt en de aankondiging van een pasavond in de kantine volgt. Jeugdleden kunnen hun oude shirt inleveren en de borg terug krijgen. Ook hierover volgt nog bericht.

Rookverbod bij Sporting Trigon
Vanaf de start van het nieuwe seizoen is het niet meer toegestaan om te roken op het sportterrein aan de Zoeterwoudsesingel. Roken is alleen nog maar toegestaan op de daarvoor aangewezen plek bij de fietsenstalling. Onder aanvoering van de gemeente Leiden zetten wij ook in op een rookvrije generatie en we sluiten ons daarmee aan bij alle andere verenigingen en maatschappelijke organisaties die dit besluit ook hebben genomen.

Barrooster nieuwe seizoen
Zowel spelers als ouders van jeugdspelers vragen we om 1 maal per seizoen 2 uurtjes achter de bar te staan. Het barrooster wordt geplaatst op de website en het is mogelijk om van te voren je eigen keuze in te vullen.

Vrijwilligersfeest
Het afgelopen seizoen zijn er vele mensen geweest die een steentje hebben bijgedragen om alle wedstrijden en activiteiten voor Sporting Trigon te organiseren. Ook de verschillende commissies hebben hier veel tijd en energie in gestoken. Het bestuur krijgt vele vragen over de mogelijkheid om mensen via een kleine attentie of dinerbon te bedanken. Wij zijn van mening dat we daar altijd mensen te kort mee doen. Daarom willen we het seizoen starten met een Vrijwilligersfeest. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 21 september van 20.00 tot 23.00 uur en zoals gebruikelijk zal het bestuur de bar bemannen!

Tot slot…!
Wil jij Sporting Trigon een stevigere toekomst geven, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij als bestuur kunnen het echt niet alleen. Een vereniging ben je namelijk samen. Bedenk eens wat jij zou willen doen en mail het naar secretariaat@sportingtrigon.nl