Geen winst G team finale HKD

Korfbalfeestje G-korfballers Dijkvogels te sterk voor Sporting Trigon In de poule waren zowel de G-korfballers van het Maasdijkse Dijkvogels, de titelhouder, als Sporting Trigon uit Leiden, ongenaakbaar. Nu stonden ze beide in de finale van de Haagse Korfbal Dagen in de G-klasse. Dijkvogels won met 4-1.

Het niet complete Sporting Trigon, voor de 3e keer finalist kwam nog met 1-0 voor. Na een 1-1 ruststand kwam Dijkvogels na rust op stoom en met drie opeenvolgende treffers waren de Maasdijkers de gelukkige winnaar. Speciaal voor deze gelegenheid was KNKV-bestuurslid Erik Kraaij aanwezig. Hij reikte de door de Stichting Haagse Sportstimulering Gehandicapten beschikbaar gestelde bokaal uit. De Rémy van Eijnatten bokaal, vernoemd naar de man die veel heeft betekend voor de Haagse Korfbal Dagen en en in het bijzonder door het toevoegen van het G korfbal aan dit evenement.

Bovendien werden beide teams verblijd met  kaarten voor de Korfbal League finale van dit seizoen op 4 april 2020  in Ahoy.