INSCHRIJVING KAMP 2020 GEOPEND!

Zoals ieder jaar vind er ook in 2020 een Sporting Trigon jeugdkamp plaats. Dit jaar vertrekken we op maandag 27 april en we komen vrijdag 1 mei terug. Het jeugdkamp staat voor een (mid) week lol, plezier en uiteraard hebben wij een druk en afwisselend programma voor jullie bedacht! Sportdagen, spooktochten, vossenjacht, bos spelen, speurtochten, bonte avond, ook dit jaar kun je het allemaal weer verwachten. Maar wat er precies op de planning staat en waar we naartoe gaan houden wij nog even geheim!

Voor wie?
Alle jeugdleden, Welpen t/m A van Sporting Trigon (vanaf 6 jaar)

Wat zijn de kosten?
Wij proberen als kampcommissie de kosten voor het kamp altijd zo laag mogelijk te houden door diverse sponsoracties te organiseren. De komende periode zullen wij weer actief zijn met onder andere onze bekende Oliebollen actie, de Quizavond en vele andere activiteiten. Daarnaast zullen we in het nieuwe jaar een aantal spectaculaire nieuwe sponsoracties organiseren.

De prijs voor het jeugdkamp 2020 is € 120,- per deelnemer.

Maar voor de sneller beslissers hebben wij als kampcommissie een speciaal December cadeau!

Geef je je op als kampdeelnemer voor 1 januari 2020 dan betaal je € 105,- in plaats van € 120,-.

Kampleiding?
Vele bekende gezichten zullen ook het komende kamp weer aanwezig zijn. Maar wie er precies allemaal mee gaan? Dat houden we ook nog even geheim.

Inschrijven?
Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.