Madjoe B1 – Trigon B1

Na een onderbreking van maar liefst 6 weken mocht Trigon B1 dan eindelijk weer eens de “wei” in om het op Sportpark Middelmors in Rijnsburg op te nemen tegen Madjoe B1. Gezien de stand op de ranglijst een “4 punten wedstrijd” want de winnaar zal zich in de top van de ranglijst gaan nestelen en de verliezer daalt af naar de onderste regionen. Een gehandicapt Trigon door de afwezigheid van twee basiskrachten. Zowel Saskia als de vrijdag tijdens de training geblesseerd geraakte Bradney konden in Rijnsburg niet aantreden en werden in de basisacht vervangen door Julia en Huub die aansloot vanuit de C1. Het begin een fanatiek en met een hoog tempo spelend Madjoe dat Trigon verplichtte om mee te gaan in deze strijd. Trigon deed dat ook en kon na telkens weer een achterstand van 1 doelpunt de stand steeds weer gelijk trekken. Na de 3-3 namen de Rijnsburgers toch afstand en werd een gaatje van 3 geslagen met als resultaat een 6-3 ruststand. De tweede helft was het lang wachten op weer eens een treffer van Trigon en die kwam pas na een 8-3 achterstand. Bij Madjoe lukte steeds meer en bij de Leidenaren ontbrak het juist aan een beetje geluk. De tactische wissel door Ilse naar het andere vak te verplaatsen bracht niet het gewenste resultaat en de inbreng van Sacha al helemaal niet. Trigon kwam nog 1 keer tot scoren, maar wel één die de handen op elkaar kreeg van alle aanwezigen waarbij Jaap zijn eigen pass bedoeld voor een medespeler tot ieders verbazing promoveerde tot een doelpunt. De strijd was toen allang gestreden en Trigon droop af met een 15-5 nederlaag en staat hiermee met drie punten uit vier wedstrijden in het onderste rijtje. Doelpunten van Jaap (2), Ilse (1), Tim (1) en Bo (1). Een eervolle vermelding voor scheidsrechter Anholts (Fiks) die een puike wedstrijd floot. Aanstaande dinsdagavond speelt Trigon B1 de inhaalwedstrijd tegen Fiks B1 en wordt het tijd om minimaal één maar het liefst twee punten in de wacht te gaan slepen.