Trigon B1 – Fiks B1

Zo speel je 6 weken geen wedstrijd en zo is daar binnen 3 dagen wederom een wedstrijd voor Trigon B1. Het niet geheel onbekende Fiks kwam vanavond langs om een poging te doen om de nare smaak van hun verliespartij van afgelopen zaterdag tegen Vriendenschaar weg te spoelen. Daarentegen had Trigon een aardige pak op de broek gehad in Rijnsburg tegen Madjoe en had dus ook wat goed te maken. Bij de Leidenaren waren zowel Saskia als Bradney weer inzetbaar dus ging het publiek er maar eens lekker voor zitten. De Oegstgeestenaren bepaalde vanaf de eerste seconde het spel waarbij vooral het vizier van de aanvoerder van Fiks deze avond op (zeer) scherp stond. Hij vond in totaal 9 keer de korf waarvan 4 in de eerste helft. De eerste goal van Trigon viel pas 1 minuut voor  het rustsignaal (1-6). De tweede helft verliep niet veel anders ondanks gelijk een door Saskia op haar eigen en sierlijke wijze gescoorde stip (2-6). Fiks bleef veruit de sterkste en bezorgde met goed en verzorgd spel Trigon een akelige korfbalavond dat leidde tot een 5-17 eindstand. Doelpunten van Bo (2), Saskia (1), Ilse (1) en Tim (1). Aanstaande zaterdag wederom een thuiswedstrijd tegen het altijd gezellige Fluks B1 dat onderaan staat met slechts 1 punt minder dan Trigon.