Trigon B1 – Fluks B1

En ja hoor, daar was hij weer. Good-old Sander de Haas werd opgetrommeld, door het vanwege  wedstrijdverplichtingen afwezige trainersduo mini en maxi, om Trigon B1 uit de “dip” te halen die was ontstaan na twee achtereenvolgende kansloze nederlagen tegen Madjoe en Fiks. Om 15.30 klonk het eerste fluitsignaal in de redelijk goed bezette 5-meihal voor de wedstrijd tegen Fluks B1 uit Noordwijk. Fluks, dat vlug en/of snel betekent, kwam al snel op een 1-0 achterstand via een doorloopbal van Ilse. De Noordwijkers kwamen terug tot 1-1, maar liep vervolgens de gehele wedstrijd achter de feiten aan. Daar waar het Trigon in beide voorgaande wedstrijden ontbrak aan, een beetje, geluk was dat dit keer zeker niet het geval. Redelijk soepel en met af en toe goed verzorgd spel liepen de Leidenaren uit naar een 6-3 ruststand. Fluks kon de tweede helft evenmin aanhaken en wist de marge niet kleiner te krijgen dan 4 punten. Trigon, mede door de prima coaching vanaf de kant waarbij via de time outs werd voorkomen dat enige vorm van verslapping zou worden vertoond, pakte hierdoor twee heel belangrijke punten via een uiteindelijke 14-9 eindstand. Doelpunten van Ilse (5), Bo (4), Tim (3), Bradney (1) en Fenna (1). Vanaf volgende week beginnen de “returns” en komt Vriendenschaar (Bodegraven) op bezoek.