De Algemene Ledenvergadering heeft besloten om per 1 april een nieuw bestuur te benoemen voor LKV Sporting Trigon. Dit bestuur gaat de komende twee jaar jaar de club leiden en weer nieuwe stappen zetten voor de toekomst van onze vereniging. De samenstelling is als volgt:

Voorzitters: Martinique Schreuder en Robin van Eijk
Penningmeester: Sander Captijn
Secretaris: Diana van der Doe
TC: Han van der Doe
JTC: Rosanne Beekman
Kantine: Jan-Willem van der Gugten

Wij van het ‘oude’ bestuur willen alle leden en vrienden van de vereniging enorm bedanken voor alle inzet de afgelopen tijd. Wij hebben onze periode in het bestuur heel leerzaam gevonden en zijn een echt team geworden. Wij kijken dan ook terug op een geslaagde bestuursperiode. Rest ons niets anders dan het nieuwe bestuur heel veel succes te wensen en voor de vereniging alle goeds de komende tijd.

Karin, Ida, Arno, Joost en Peter