Ook volgend seizoen zwaaien Niek Duitscher en Henk v/d Nol de scepter over de selectie van Sporting Trigon . De technische commissie is content met de verrichtingen van beide leermeesters terugkijkend naar het afgelopen / afgebroken seizoen . In overleg met het bestuur , selectie en beide heren is besloten Niek en Henk opnieuw een jaar aan onze vereniging te binden . In tijden van aangepaste leefomstandigheden waarin niet alleen de korfbalsport maar ook de sociale contacten node worden gemist nog even een terugblik. 
 
Henk besloot vorig jaar het 2e team onder zijn hoede te nemen . Met een voor Trigon beduidend nieuwe speelstijl wilde hij zijn visie aan het jonge en grillige 2e overbrengen. Tijdens de 1ste helft veldcompetitie was er succes wat uiteindelijk resulteerde in een voorlopig 2e plek waarin promotiekansen nog volop aanwezig waren. Het zaalseizoen verliep echter minder dan gehoopt en de titelaspiraties  konden vrij snel de prullenbak in. Vooral geroutineerde ploegen waren een plaag voor ons 2e. Na de abrupte stop van de competitie zal Henk in het nieuwe seizoen sportieve revanche willen nemen en zijn speelstijl verder willen finetunen op weg naar succes. 
 
De aanstelling van Niek kreeg gestalte in de zaal . Na het vertrek van John van Duuren was de T.C. haastig op zoek naar een nieuwe trainer / coach voor het 1ste team. Niek hapte toe en ging de uitdaging aan . Maar hoe maak je van los zand een solide basis die ook nog moet handhaven in de zaalcompetitie ??  Na 3 wedstrijden was de vraag beantwoord . Door een collectief te smeden en een tactisch plan te hebben kreeg Niek de Trigonmachine weer in beweging met handhaving tot gevolg. En hoe !! De wedstrijd thuis tegen Swift was er 1 om nooit meer te vergeten.  Niek zal ongetwijfeld met dezelfde passie het nieuwe seizoen in gaan alleen wanneer is nog de vraag. 
 
Wij wensen dan ook namens Sporting Trigon , Niek en Henk alvast veel succes toe.
 
T.C. Sporting Trigon.