Afgelopen weken hebben we nauwlettend het nieuws in de gaten gehouden, nadat de jeugd en senioren al zijn begonnen met de training, gaan we nu ook met de G korfbal deelnemers de training hervatten. Wij hebben er met z’n allen erg naar uitgekeken en zo blijkt maar weer dat sporten gezond is maar zeker ook goed voor de sociale contacten en het even er uit zijn, zeker in deze bijzondere tijd. 

We hebben nagedacht over een passende training en zo gaan we woensdag 3 juni van start voor de spelers waarvan het mogelijk is. De training tijd is 19.00 tot 20.00uur Natuurlijk volgen we de aanwijzingen van de Corona coördinator, wassen we de handen voor en na de training en letten we goed op de 1,5 mtr met de oefeningen.

Door omstandigheden hebben wij nog maar 1 trainer voor 2 groepen.

Wij zouden het fijn vinden als iemand ons tot aan 15 juli wil ondersteunen met het geven van trainen. Neem dan contact op met Ronald de Ligny 0682748944