Beste Sporting Trigon leden,

De kerstdagen zijn achter de rug en het nieuwe jaar is begonnen. Helaas niet met de hervatting van de zaalcompetitie, zeer waarschijnlijk moeten we de zaalschoenen dit jaar in de kast laten staan, maar laten we het van de positieve kant bekijken. Handhaving van het eerste in de overgangsklasse is dan wel een feit 😉!

Dat er niet in de zaal getraind mag worden betekent niet dat er wordt stilgezeten. De die hards van de C zullen aankomende tijd de kou trotseren op het veld en ook voor de selectie staan er winterse trainingen op het programma.

De maatregelen betekenen ook dat de nieuwjaarreceptie waar we traditiegetrouw samen het glas heffen dit jaar wordt overgeslagen. Desalniettemin zijn wij als bestuur voornemens om dit (wanneer dit op een veilige manier kan) dubbel en dwars in te halen.

Wij hebben ook nog iets heel leuks te melden, want niet iedereen heeft kerst doorgebracht achter het gourmetstel. Onze (mede) voorzitter Robin en zijn vrouw Danya zijn op Tweede Kerstdag ouders geworden van de jongste Trigon telg Davy van Eijk! Wij willen namens deze weg hen heel hartelijk feliciteren en veel geluk wensen.

Voor nu wensen wij iedereen de beste wensen voor 2021, gezondheid, geluk en laten we er op sportief gebied ook nog iets moois van maken.

Namens het Bestuur van Sporting Trigon

Martinique, Robin, Sander, Jan Willem, Rosanne, Han en Diana