• 16 januari 2021
  • admin
  • TC

Nadat het kabinet besloten heeft de lockdown met i.i.g. 4 weken te verlengen komt het zaalseizoen definitief te vervallen. De routekaart die de KNKV had uitgestippeld zou van kracht blijven tot de deadline van 6 februari, nadien zou er geen zaalcompetitie meer mogelijk zijn ( m.u.v. De Korfbal League ). Dit betekent dat de LKF gezamenlijk besloten heeft geen zaaluren meer af te nemen bij de gemeente Leiden.

Wij ‘ Sporting Trigon ‘ gaan ons vervolgens focussen op de veldcompetitie . Ondanks de restricties van het kabinet kan er binnen de bestaande richtlijnen buiten onder voorwaarden getraind worden. Onze selectie en jeugdteams maken hier reeds gebruik van. Voor de lagere seniorenteams bestaat de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de selectietraining op dinsdag of donderdagavond o.l.v. Niek en Henk . Indien je wilt meetrainen meld je dan even bij Niek zodat bekend is wie en hoeveel personen er aanwezig zullen zijn. 

Wanneer de 2e helft veldcompetitie van start gaat is voorlopig een vraag. Mochten er op korte termijn toch versoepelingen plaatsvinden dan zal de competitie mogelijk eind maart / begin april starten.

Vooralsnog iedereen sterkte gewenst in deze lastige tijd en we zien elkaar snel!

T.C. Sporting Trigon