Op 20 juli is onze teamgenoot Inge van Ek plotseling overleden.

Wij zijn erg geschrokken van het bericht, maar te gelijkertijd koesteren wij ook mooie herinneringen aan haar.

Inge was jarenlang een trouw lid van onze G groep. Speelde competitie wedstrijden, Nederlands Kampioenschappen en andere toernooien. In wedstrijden kon zij als geen ander scoren. Zeker in haar hoogtijdagen heeft ze heel wat doelpunten gescoord met haar befaamde omdraai bal. Naast het spelen van wedstrijden nam Inge actief deel aan club activiteiten, ging mee op het G-kamp en als het nodig was kwam ze helpen bij de training van “de kleintjes”, ons jongere G team.

Ook bij Trigon was Inge een graag geziene gast. Ze kwam vaak naar het veld of de zaal om bij de wedstrijden van het 1e te komen kijken en maakte altijd een praatje met veel clubgenoten.

Inge ging haar eigen weg. Zo was ze er en soms was ze zo weer vertrokken. Inge hield op haar eigen wijze contact met ons allen. Vaak wilde Inge even praten om haar zorgen te delen of een grapje te maken. Denkend aan Inge voel ik een licht kriebeltje in mijn nek terwijl Inge even verderop staat te giechelen en doet of ze er niets mee te maken heeft.

We hebben altijd veel waardering gehad voor haar strijd tegen overgewicht. Heel knap! Zelf was ze er ook erg trots op. Ze liet dan een foto van haar zelf zien in een prachtige nieuwe jurk.

Met veel verdriet moeten we afscheid nemen van Inge. We gaan haar vreselijk missen.

Namens Spelers en Begeleiding van het G team.