Beste spelende leden, niet spelende leden, jeugdleden, ouders van jeugdleden, donateurs, vrijwilligers, sponsoren, gegadigden voor de nieuw te vormen ‘niet spelende teams’, supporters en andere belangstellenden die LKV Sporting Trigon een warm hart toedragen,

Houd 30 oktober 2021 vrij in uw agenda!

Na een onzekere periode rondom het coronavirus, waarin wij elkaar en de gezelligheid die dit met zich meebracht allemaal hebben moeten missen, leek het ons als bestuur van LKV Sporting Trigon een goed idee om weer wat gezelligheid terug te brengen. Wij willen iedereen vragen deze dag naar het veld te komen om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van verschillende wedstrijden en andere leuke activiteiten die wij zullen organiseren.

Wij zullen deze dag ook iets nieuws introduceren, dit wilt u niet missen!

In een later stadium volgt de gehele planning van deze gezellige dag, maar voor nu willen wij toch graag zeggen:

Save the date, 30 oktober 2021!

Het bestuur van LKV Sporting Trigon.