Wij nodigen jullie van harte uit om de eerste helft van het veldseizoen feestelijk af te sluiten op Super Saturday! Deze dag staat geheel in het teken van gezelligheid met als eerste natuurlijk het sportieve programma;

12:30

Sporting Trigon 3 – Die Haghe 3

   

14:00

Sporting Trigon 2 – ONDO 2

   

15:30

Sporting Trigon 1 – ONDO 1

   

Springkussen aanwezig voor de kinderen!

Ondo heeft ons al beloofd een bus met 100 supporters mee te zullen brengen naar onze club.
Nu vragen wij onze bescheiden, maar zeker niet stille, harde kern om onze teams ook te komen supporten. “Sta op als je voor Trigon bent”!

Na de wedstrijden zal de welbekende derde helft starten, die lekker in gang zal worden gezet door “Gewoon Erik”. Naast voldoende hydratatie wordt er ook gezorgd voor een heerlijke maaltijd, traditiegetrouw gekookt door ons culinaire duo “Ronald & Ronald’. Voor een klein bedrag kan je lekker blijven hangen en hoeft er thuis niet meer gekookt te worden. 

Tijdens de derde helft is er ook een semi sportief programma; tijdens het eerste officiële Sporting Trigon Kubs toernooi zal er voor eens en altijd worden uitgemaakt wie de Koning/Koningin van het Kubsen is. Ben je niet bekend met het spel maar heb je wel zin in een potje, sluit gerust aan! 

Gooi je liever een pijltje? Ook de dartborden zullen weer onder het stof vandaan worden gehaald.
Kortom genoeg vermaak en voor ieder wat wils. 

Zoals beloofd zullen wij die dag ook iets nieuws lanceren namelijk HET LEUKSTE TEAM VAN TRIGON, voor iedereen die niet meer de knieën, tijd of zin meer hebben in het trainen en spelen maar wel lid willen zijn van ons cluppie is dit dé oplossing. 

In de vorm van een team van niet spelende leden Trigon 6, voor sommige achteruitgang voor andere het hoogste seniorenteam ooit) ben je voor een klein bedrag lid van een team die zich specialiseert in de derde helft. Dit team komt alleen in actie om met elkaar gezellige dingen te doen (denk aan hapje eten, borrelen, kubsen of ander activiteiten) allemaal georganiseerd voor jou! Geen verplichting, wel gezelligheid! Interesse? Spreek de 30ste Rosanne/JW of Han even aan voor meer informatie!

We kijken er naar uit om een waanzinnig leuke dag te beleven.
Tot dan!

– Bestuur LKV Sporting Trigon

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Sportakkoord Leiden