Wij mogen ook weer!

Na de periodes van Corona maatregelen en het hierdoor niet kunnen spelen van westrijden, was afgelopen zaterdag 2 april er voor het Gteam nog een kans om deel te nemen aan de laatste wedstrijden reeks in de zaalcompetitie.

We speelde in Ridderkerk onze 1e wedstrijd tegen Merwede G1 een altijd fysiek spelende tegenstander. Het samenspel was goed en er waren enkele goede mogelijkheden om te scoren. Het team heeft een aantal wijzigingen ondergaan en was het mede door het fysieke spel moeilijk verdedigen voor de debutanten. In deze wedstrijd raakte Nelly geblesseerd aan haar pink. De wedstrijd werd met 6-2 verloren.

De 2e wedstrijd tegen KCR G1 was van een gelijk waardig niveau en dat zagen we terug in de spelvreugde en score. Niels had een mooi debuut en scoorde 1-0. De aanval deed het goed met Renate en Laureen met steun van Sebastiaan en Niels werd een 3-0 voorsprong genomen. Bij de 2 toegekende strafworpen stond het vizier nog niet op scherp. Na de wissel liep de aanval onder leiding van de altijd enthousiaste Henk en gastspeler Tarik en de steun van Bram en Erik (als dames spelend) uit naar een 6-1 overwinning.