• 17 augustus 2022
  • admin
  • Nieuws

“Jullie gaan er toch mee stoppen?” een veel gestelde vraag vorig jaar tijdens de wedstrijd, in de wandelgangen en zelfs in de rij bij de plaatselijke supermarkt. Na de afgelopen ALV konden de aanwezige leden hier wel een duidelijk antwoord op geven namelijk: Nee, we zijn er nog steeds. Want zowaar in een afgeslankte vorm, maar daarentegen gesterkt door nieuwe samenwerkingen en een keurig huishoudboekje wordt er ook dit jaar ‘gewoon’ gekorfbald op de Cronesteinkade.

Wij zullen dit seizoen aantreden met vijf teams; Sporting Trigon 1, Sporting Trigon 2 (de nu al legendarische schaduwselectie genoemd), Sporting Trigon 4, Sporting Trigon 5 en onze trots Sporting Trigon G. Een compact groepje, gemotiveerde leden die trouw blijven aan onze prachtige club.
Daarnaast zijn wij blij om te zien dat onze vaste schare supporters nog altijd het veld weten te vinden, waardoor de thuiswedstrijden gepaard blijven met de broodnodige gezelligheid.

Daarover gesproken trappen wij direct af met een belangrijke save the date: zaterdag 24 september is het namelijk weer tijd voor een feestje. Huh, dat is toch het weekend voor Leids Ontzet? Ja dat klopt, we gaan namelijk inzingen met niemand minder dan Rubberen Henkie. Meer informatie volgt hierover snel.

Wij kijken erg uit naar aankomend seizoen en zien jullie met plezier weer verschijnen op de club.
Mocht je ergens vragen over hebben of andere zaken willen bespreken – je weet ons te vinden.

– het bestuur (Han, Diana, Sander, JW & Rosanne)