Het eerste leed in de openingswedstrijd van het pas gestarte seizoen een duidelijke nederlaag tegen Victum uit Houten, vorig seizoen de nummer 2. De 12-19 zegt voldoende, dat het bij ons momenteel schort aan duidelijke afmakers, want kansen kregen we heus wel.

Komende zaterdag naar Rijswijk met Refleks als tegenstander. Dat er in een halfjaar wel wat kan veranderen zal duidelijk zijn als we de uitslag van Refleks – Sporting Trigon van 23 april van dit jaar onder ogen krijgen: 9-16!!!!. Hoewel het team van ons sinds die tijd nauwelijks is veranderd (alleen Tim ontbreekt nu en Ferry deed toen al niet meer mee), ligt een dergelijke score komende zaterdag niet meer in de lijn der verwachtingen. Laat staan winst.
Nou was die score toen ook al een grote verrassing, dus wie weet kan de ploeg van aanvoerster Mandy opnieuw voor een stunt(je) zorgen.

Stunt? Ja, want de onderlinge verhoudingen lijken wel wat veranderd. Refleks opende het nieuwe seizoen namelijk met een knappe uitzege bij HKV/Ons Eibernest (16-17) en kreeg in de personen van Erwin Disselköter en Lion van Klooster een nieuw trainersduo. Hernandes Sam Sin – geen onbekende bij ons – stapte over naar de A1 van Refleks.

Het feit dat we vorig seizoen tweemaal wonnen van Refleks, kunnen we gerust scharen onder de noemer “resultaten uit verleden etc.”, maar wie weet.

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark “Prinses Irene”, Schaapweg 2d te Rijswijk, en staat onder leiding van Wouter Venhout.

Het 2e en 4e – beide begonnen met een duidelijke zege – spelen respectievelijk zaterdag uit tegen Tempo 3 (aanvang 15.30 uur) en zondag uit tegen ALO 3 (aanvang 12.30 uur)

Wim van Vliet