Ons eerste is nog puntloos na 2 duels. Was de openingswedstrijd een kansloze missie, vorig weekend tegen het goed gestarte Refleks was het andere koek. Er werd weliswaar verloren, maar het woord kansloos kon worden overgeslagen. Sterker nog: We stonden bijna de gehele wedstrijd aan de goede kant van de score en het vertoonde spel gaf Niek vooral het nodige vertrouwen.


Maaaar….Onze Jan-Willem was erg spraakzaam en dan vooral tegen de scheids, die dat niet zo waardeerde en als enige weerwoord een kaart of 2 tevoorschijn toverde. En toen ging het in de slotfase alsnog fout.
Dus ontbreekt JW zaterdag tegen DES en dat is een flinke aderlating in een al smalle selectie. En dan wordt het moeilijk tegen een van de betere teams uit de poule, vertrouwen of niet.
De wedstrijd begint om 16.00 uur en staat onder leiding van Marcel Wijkstra.

Wim van Vliet