Zaterdag 12 november was er het G toernooi in het kader van de Haagse korfbaldagen. Het G team speelde 4 poule wedstrijden. De 1e wedstrijd moest worden aangetreden tegen Dijkvogels/Refleks combinatie. Via Henk kwamen wij op een 1-0 voorsprong maar deze wedstrijd eindigde in 1-1.
De 2e wedstrijd tegen Tempo G werd ondanks de vele kansen uiteindelijk met 2-0 gewonnen door doelpunten van Henk en Laureen.De 3e wedstrijd moesten we tegen het altijd gelijkwaardige Albatros het leek na 2 doelpunten van Niels( één met een fraaie omdraaibal) een makkelijke overwinning te worden zeker toen we nog een stip mee kregen die we miste . Albatros kwam sterk terug, maar wij sleepte de overwinning binnen 2-1. Later zou deze overwinning doorslaggevend zijn vanwege onderling resultaat.

De 4e wedstrijd tegen favoriet Dijkvogels stonden wij snel 2 -0 achter toch wisten wij via Laureen de 2-1 te score, Dijkvogels kreeg veel kansen en scoorde de 3-1. Nog eenmaal kwamen wij terugvia Henk tot 3-2 maar helaas moesten we de punten aan Dijkvogels laten en zij werden nummer 1 in de rangschikking. Maar zaterdag 19 november krijgen wij onze revanche. Trigon werd gedeeld 2e met Albatros die een beter doelsaldo had dan Trigon maar het onderling resultaat was hier doorslaggevend. Dus is op 19 november de finale Dijkvogels- Sporting Trigon in het voorprogramma van de grote finale om de Haagse Korfbalcup. Aanvang 18.25 uur in de HKV hal.