Ons G-team is afgelopen zaterdag op het terrein van Victum in Houten Nederlands Kampioen geworden in de categorie G2/G3. In de competitie spelen we in de G2-klasse en wisten we ons te plaatsen voor het toernooi om de vaderlandse titel.

Na het live gezongen Wilhelmus door Guido Artiest (speler van Albatros) en de officiële opening door de burgemeester van Houten, barste het NK los, waarin met veel energie werd begonnen aan de wedstrijden, maar dat leverde meteen al in de eerste wedstrijd een enkelblessure op voor good-old Henk van Weeren. Het warme weer was natuurlijk ook van invloed op de wedstrijden, waarvan de speeltijd halverwege de dag verstandig werd ingekort.

Het maakte voor ons team niets uit, want met heel veel inzet werden alle 5 wedstrijden gewonnen van achtereenvolgens GKV, Movado, Vitesse, Albatros en KCR en daarmee de titel. Een fantastisch resultaat voor onze G-afdeling en voor de altijd aanwezige begeleiding van John (Vermeulen), Christa de Boer, Martin Stemper en Ronald (de Ligny).

De uitslagen: Trigon – GKV 2-0 (Laureen en Sebastiaan)
Trigon – Movado 1-0 (Laureen)
Trigon – Vitesse 4-1 (Bob 3x en Edwin)
Trigon – Albatros 3-1 (Laureen, Erik)
Trigon – KCR 1-0 (Edwin)

Alle betrokkenen natuurlijk van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

Wim van Vliet (met dank aan Ronald).