Het is dan eindelijk zo ver, we zeggen voorgoed afscheid van het grote veld en spelen na de zomer op een gloednieuw klein veld. Dat zijn niet de enige aanpassingen die er gedaan worden; ook zal er voor de hockey nieuwe belijning komen, zijn alle hekken al aangepast en de dug-outs verplaatst.  

Zaterdag 9 september, zullen we het veld feestelijk openen met een programma vol hockey/korfbalwedstrijden, activiteiten voor de kleine tijgertjes en uiteraard een gezellig feestje. Zet deze datum daarom al dikgedrukt in de agenda en dan maken we er weer een heerlijke dag van.

Ps. In verband met de nieuw geplaatste hekken zijn er mogelijkheden voor wat betreft sponsorborden langs het veld. Wil jij de club een handje helpen en tegelijkertijd een mooie kans op naamsbekendheid. Stuur een berichtje naar nrg.duitscher@gmail.com

Fijne zomer & tot volgend seizoen