Geslaagde opening van het nieuwe veld!

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld. 
De dag begon vroeg met hockeywedstrijden van de jeugd van LHC Roomburg. We hadden veel geluk met het stralende weer, die bijdroeg aan het gezellige sfeertje op de Cronesteinkade. 

Om 12.00 uur was er een gezamenlijke lunch voor alle spelers en staf die de hitte zouden trotseren, daar hoort natuurlijk een lekker bammetje met beleg van de slager bij. Om 13.00 was de aftrap van de  wedstrijd van Trigon 3, helaas zat de winst er niet in. De eer van de dag werd daarna gered door de winst van Trigon 2 op Des 3.

Na afloop van deze wedstrijd was het tijd voor het “officiële” gedeelte, een speech van wethouder Fleur Spijker, een shirtoverdracht waardoor we ineens oog in oog stonden met de blote borstkas van Han, en de welverdiende huldiging van ons G-team. Na een schitterende doorloop van Bram was het veld officieel geopend en was het startschot voor Trigon 1 om ten tonele te verschijnen. Helaas werd de winst in de slotfase uit handen gegeven en werd er met een punt verschil verloren.

Veel tijd om hierom te treuren was er niet… de welbekende derde helft begon al snel met een optreden van het enthousiaste duo Firminio & Marco. Hierna werden we getrakteerd op het befaamde repertoire van onze geliefde Barry Badpak. De optredens deden ons het verlies snel vergeten en was mooie afsluiting van een heerlijke dag. Toch maar weer een mijlpaal die we hebben bereikt … en het bleef nog lang gezellig 🙂

Iedereen heeft geholpen en alle supporters bedankt voor de mooie dag en tot de volgende thuiswedstrijden op 23 september.