Motivatie zat. “Er stond een team aan onze kant, dat was mooi om te zien”, zei Niek met enige trots na afloop van de wedstrijd tegen DES . Maar opnieuw zonder punten en dat was een herhaling van de thuiswedstrijd, die ook nipt verloren ging. De ploegen deden niet voor elkaar onder, wat garant stond voor een spannend duel en scoreverloop. ”Er werd ook goed gekorfbald, maar dat was simpelweg deze middag nog steeds niet genoeg”, vervolgt Niek teleurgesteld.“Mandy en JW waren belangrijk in de goals en Tony in zijn onderscheppingen en rebounds, maar eigenlijk doe ik dan de rest tekort om hen niet te noemen. Wel gek om dit te zeggen na een verloren wedstrijd. Natuurlijk kunnen er momenten beter, maar foutloos spelen kan niemand.”

Dat er een team stond was in de eerste helft al zichtbaar, want na 2-2, 6-2 en 10-6 stond er halverwege 10-10 op het scorebord en kwamen we na de hervatting door Tony zelfs voor het eerst op voorsprong. Dat herhaalde zich na 13-11 met de 13-14 en 14-15 scores, maar op de nieuwe minieme voorsprong van DES moesten we moegestreden het antwoord schuldig blijven: 19-17.

In een poule met slechts 4 teams en 6 wedstrijden krijg je weinig tijd om je te verbeteren. En dat heeft ons team ondervonden.

Doelpunten: Mandy (5), Janwillem (5), Tony (4), Floor, Sander en Mees.

Wim van Vliet