Zaterdag 3 februari was voor ons team de laatste competitieronde van het zaalseizoen.

In Maasdijk waren Wion G1 (Rotterdam) en Dijkvogels G2 onze tegenstanders. 2 goede tegenstanders waar het leuk tegen spelen is.

Door de afwezigheid van Bram (Ziek) en de aanwezigheid van Edwin waren wij compleet. De 1e wedstrijd tegen Wion begon gelijk opgaand en Laureen scoorde de 0-1, Wion maakte 1-1 en liep uit tot 2-1. Laureen maakte 2-2. Voor de wisselinscoorde Wion nog 3-2. De 2e aanval (Henk, Edwin, Erik en Claudine) kreeg wel kansen maar aan de andere kant vielen de schoten wel en wist Wion uit te lopen tot 5-2. Claudine wist toch nog 5-3 te scoren. Toch was het een goed wedstrijd tegen de tijdelijke lijstaanvoerder.
De 2e wedstrijd tegen Dijkvogels G2 begon goed. Door het veelvuldig de bal te onderscheppen in de verdediging kreeg de aanval veelvuldig balbezit. Op aangeven van Laureen scoorde met een mooi schot Sebastiaan 1-0, ook Niels liet zien dat hij een steeds betere schutter wordt en na 2x goed aangegeven door Laureen scoorde hij de 2 en 3 -0. Na de wisseling scoorde Dijkvogels de 3-1. Trigon ging onrustiger spelen en dat leidde tot slordige passing met als gevolg bal verlies. Dijkvogels maakte gebruik hiervan en scoorde ook de 3-2. Het werd nog spannend, maar Trigon herpakte zich en gaf geen kans meer weg en zo trokken wij de overwinning over de streep. Dit leverde ons een mooie plek in de middenmoot in de eindstand.