In memoriam Wouter Kleer

Afgelopen week bereikte ons het trieste bericht dat Wouter Kleer op 65-jarige leeftijd is overleden. Wouter, de man van Jolanda en vader van Meta en Stan, had uitgezaaide alvleesklierkanker. Hij heeft bewonderenswaardig lang daartegen gevochten, maar de strijd bleek niet te winnen.  

Wouter kennen we als een harde nuchtere werker en een fanatiek voetballiefhebber met Ajax en UVS als favorieten en was trouwe supporter van kleinzoon Teun, die bij ASC speelt.

Door Meta kwam hij ook in aanraking met de korfbalsport en Sporting Trigon in het bijzonder. Trainer/begeleider van het G-team, waarmee hij Nederlands kampioen werd. “Dat is jou nooit gelukt”, heeft Meta vaak moeten horen. Je hoort het hem zeggen.

Lid van de kantinecommissie, shirtsponsor van het 3e team en niet te beroerd om te assisteren als er wat voor de Taptoe in elkaar geknutseld moest worden.

Wouter was een echte familieman, waar hij veel voor over had. Een aantal weken geleden was hij nog aanwezig in de sporthal omdat hij beslist nog een keer Meta wilde zien spelen.

We gaan hem missen.

We wensen de familie heel veel sterkte toe.

Namens Sporting Trigon

Wim van Vliet