Nog even een bericht over het toernooi van het jaar! De aanmeldingen stromen ondertussen binnen voor het koppelschieten en voor de zilveren schutters. Het beloofd weer een hele gezellige dag te gaan worden.

Uiteraard hoort hier ook weer een hapje eten bij. Deze dag zal de bbq aangezet worden door een aantal mannen van Trigon. Op het terras met een drankje in de zon en een muziekje op de achtergrond zul je lekker wat te eten krijgen. Het vlees zal besteld worden bij vd Vooren! 

Kosten hiervoor zijn 10 euro pp. Op de dag zelf mag dit betaald worden middels een qr code. Lukt dit niet is contant ook prima. Voor de kinderen zijn de kosten 5 euro pp, zij krijgen een lekker hamburgertje met patat en een ijsje.

Vega opties zijn ook te regelen indien nodig!

Graag wel van tevoren ook aanmelden voor het eten ivm onze bestelling. Ook dit kun je doorgeven per app aan patty; 0646070541