Ouderwets gezellig druk op ons veld op Hemelvaartsdag. Begunstigd door het fraaie weer kan de organisatie (Patty, Meta, Gijs) met trots terugkijken op een geslaagd toernooi met uiteindelijk echte TOP-winnaars, in de personen van Steven Baart en Stanley Lardee. Ze waren overduidelijk de terechte winnaars van de 38 deelnemende koppels.

Dat schieten uit stilstand wat anders is dan vanuit beweging ondervonden Pam en Mandy, in de afgelopen zaalperiode samen goed voor de helft van de totale Trigon productie van het eerste. Ze kwamen niet verder dan de poulefase, maar hopen tegen Luno zaterdag wel succesvol te zijn. Andere favoriete duo’s, zoals Henk/JW en Alfred/Finn- kwamen wel verder in het toernooi, maar moesten in kwart- en halve finale hun meerdere erkennen.

Bij de afsluitende barbecue traditiegetrouw nog meer deelnemers en dat zorgde voor een smakelijk slot van een zeer geslaagde dag. Met dank aan de organisatie en de barbecue-bakkers. Alles verliep volgens plan.
Het bier was op, dat zegt genoeg!

Wim van Vliet