In het streven snel terug te keren naar de 1e klasse leed ons eerste in Linschoten een even verrassende als kostbare nederlaag. Thuisclub Luno won in de slotfase met 18-17 en komt daarmee na 3 wedstrijden op gelijke hoogte met ons eerste, dat zijn eerste nederlaag leed.
En daar zag het vrijwel de gehele wedstrijd niet naar uit, want na de 1-0 namen we de regie over en dat kwam ook in de score tot uiting. Via 1-3 en 5-6 liepen we uit naar een voorsprong 2 punten halverwege, die groter had moeten zijn als de verdedigingen beter hadden opgelet.
Dat brak ons in de tweede helft flink op. Het vak met de op papier makkelijk scorende spelers viel stil, had ook niet altijd het geluk aan de zijde en zag de thuisclub aanhaken met de spannende slotfase en slechte afloop voor ons als resultaat. Schieten uit beweging lukte na het koppelschieten dus ook niet dit keer.
Niek stak na afloop de hand in eigen boezem door zijn verkeerd uitgevallen spelerswissel mede als oorzaak voor de nederlaag aan te wijzen. Maar dat is achteraf natuurlijk makkelijk praten.
Over 2 weken kunnen we ons revancheren.

Stand
Sporting Trigon 3-4
Luno. 3-4
Rapid. 3-4
Dunas. 3-0

Het tweede speelt dinsdagavond de wedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest.

Wim van VlietVerstuurd vanaf mijn iPad