Verslag G-Team

Zaterdag 25 mei moesten wij wedstrijden spelen bij DVO in Bennekom. Met 5 auto’s en 12 spelers(8 heren,4 dames) waren wij op volle sterkte. Ook presenteerde wij onze nieuwe kleding en als voorbereiding hadden wij donderdag op de training nog geoefend tegen het 1e van Trigon (5-4 winst).

Maar vandaag ging het weer om de competitie punten. De 1e wedstrijd tegen Vitesse moest beter gaan dan de voorgaande (7-1 verlies). Maar de 1e aanval met Bas,Henk,Eliane en Claudine speelde goed samen en creëerde de nodige kansen, maar werden ook stevig verdedigd. Vitesse kwam toch op een 1-0 voorsprong. Na de vakfunctie wisseling en spelers wissels. Edwin voor Arnold en Erik voor Renate (herstellende van een schouder blessure). Zoals verwacht bracht de 2e aanval veel kansen en doelpogingen. De veel bewegende Erik scoorde dan ook de 1-1. Ondanks de velen schoten van Laureen, Sebastiaan en Niels (en het niet toewijzen van een stip) werd er niet meer gescoord. Ook de verdedeging verdiend een compliment want zij hielden goed stand. Eindstand 1-1.

De 2e wedstrijd tegen DVO, een goed team, maar wij gaven vandaag goed tegenstand. Het spel ging gelijk op en onze aanval en verdedeging deden het goed. DVO opende de score, 1-0. Onze aanval kreeg kansen en daar was Claudine, zij wist de 1-1 te scoren. De verdediging (Laureen, Renate, Sebastiaan en Niels) deed goed werk. De wedstrijd bleef gelijk opgaan. DVO scoorde 2-1, Niels scoorde de 2-2 en Bram werd ingebracht voor Erik. Het werd een spannende slotfase. Helaas viel het winnende punt aan de andere kant 3-2 verlies.

Toch konden wij terugkijken op 2 goede wedstrijden.