Vanwege administratieve redenen zal de contributie voor de maand februari aan het begin van februari worden geind. Dit is later dan normaal. De contributie voor de maand maart zal (zoals gebruikelijk) aan het einde van februari worden geind. Het gevolg is dus dat in de maand februari de contributie tweemaal zal worden afgeschreven van uw rekening. Excuses voor het ongemak.

Peildatum januari

Elke januari wordt bekeken in welke leeftijdsgroep uw kind zit en welke contributie daarbij hoort. Sommige jeugdleden vallen hierdoor in een hogere contributieklasse (zie Contributie pagina). Mocht u dus een hogere afschrijving treffen op uw rekening, dan is dit de reden. En mocht u hierover vragen hebben, bent u altijd welkom om de penningmeester, Karin Aalderink, te mailen: penningmeester@sportingtrigon.nl